Expand/collapse block Login
Login
Password
 
Expand/collapse block Selected courses
-
 
Expand/collapse block System news
No announcements
 
Expand/collapse block Courses
 
Click to toggle Course level 2 Lithuania
 
Enroll Darbų organizavimas restorane
Enroll Testas Nr.1
Enroll Virtuvės ir restorano patalpos
Enroll Virtuvės patalpos. Įranga
 
Click to toggle Course level 1 English
 
Enroll Food puzzle
Enroll THE RESTAURANT KITCHEN
 
Enroll Course level 1 English
 
Click to toggle Course level 1 Turkey
 
Click to toggle 1_Hijyen
 
Click to toggle 1_1_Kişisel Hijyen
 
Enroll Saç Hijyeni
 
Click to toggle Curs nivel 1
 
Click to toggle 1_Igiena
 
Click to toggle 1_1_Igiena personala
 
Enroll Igiena mainilor
Enroll Igiena Orala
Enroll Igiena personala
Enroll Test Igiena Orala
Enroll Utilizarea batistelor de unică folosinţă
 
Click to toggle 2_Siguranta
 
Click to toggle 2_1_Siguranta materialelor
 
Enroll Siguranta materialelor
 
Click to toggle 2_2_Siguranta personala
 
Enroll Siguranta personala
 
Click to toggle 2_3_Primul ajutor
 
Enroll Alcoolul si drogurile
Enroll Arsurile
Enroll Echimoze si lovituri
Enroll Lesinul
 
Click to toggle 2_4_Citirea pictogramelor
 
Enroll Citirea pictogramelor
 
Click to toggle 3_Mediul
 
Enroll Deseurile si prelucrarea acestora
Enroll Utilizarea rationala a energiei
 
Click to toggle Curs nivel 2
 
Click to toggle 1_Igiena
 
Click to toggle 1_1_Echipamentul
 
Enroll Bucataria
 
Click to toggle Curs nivel 3
 
Enroll Course level 3 ULBS
 
Click to toggle 3_1 HACCP si siguranta alimentara
 
Enroll Definiţii
Enroll Legislaţia
 
Click to toggle 3_10 Alcătuirea unui manual HACCP-pentru propria afacere din domeniul hotelier şi de alimentaţie publică
 
Enroll Manualul HACCP
 
Click to toggle 3_11 Urmărirea şi declaraţiile obligatorii
 
Enroll Urmărirea şi declaraţiile obligatorii
 
Click to toggle 3_2 Cine răspunde de HACCP şi de siguranţa alimentară într-o afacere
 
Enroll Echipa HACCP
 
Click to toggle 3_3 Iniţierea unei afaceri în domeniul hotelier şi de alimentaţie publică
 
Enroll Iniţierea unei afaceri în domeniul hotelier şi de alimentaţie publică
 
Click to toggle 3_4 Colectarea informaţiilor despre produs
 
Enroll Colectarea informaţiilor despre produs
 
Click to toggle 3_5 Materialele
 
Enroll Materialele
 
Click to toggle 3_6 Cum ne alegem clienții
 
Enroll Cum ne alegem clienţii (consumatorii)
 
Click to toggle 3_7 Traseul produsului de la materia primă la produsul final
 
Enroll Traseul produsului de la materia primă la produsul final (unde și ce se face?)
 
Click to toggle 3_8 Pericole şi analizarea riscurilor
 
Enroll Insectele si parazitii ca si contaminanti
Enroll Virusurile si contaminarea virala
 
Click to toggle 3_9 Evaluarea şi măsurarea eficienţei sistemului privind siguranţa alimentară
 
Enroll Evaluarea şi măsurarea eficienţei sistemului